Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

Backup zilnic si administrare gratuita pentru domeniul tau

Iti oferim de acum doua noi facilitati care iti usureaza viata in administrarea domeniului gazduit la noi, intrucat nu de putine ori am remarcat probleme din cele mai diverse pe care clientii si le-au creeat in gestionarea lui:

- backup automat zilnic pentru orice pachet de web hosting - include tot ceea ce tine de acesta: zona si configuratia DNS, userii cu toate mail-urile si setarile aferente, directorul public_html, toate bazele de date samd, iar in cazul unei greseli restaurarea este la distanta de un click;
- administrare de domeniu gratuita pentru orice pachet, insemnand managementul complet al acestuia, exceptand situatia in care doriti sa va ocupati personal; este o facilitate rara daca nu chiar inexistenta, iar pentru servicii profesionale in majoritatea altor solutii de gaduire se percepe o taxa cel putin usturatoare.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.