Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

Server-e DNS noi

Anuntam sfarsitul de travaliu in configurarea retelei, upgradarea server-elor, modificarea numelui server-elor si migrarea domeniilor. De acum server-ele noastre DNS se numesc ns1.cloudy.ro respectiv ns2.cloudy.ro, acestea trebuind introduse la register-ul dvs daca aveti gazduire la noi. Nu au fost afectate serviciile decat efectiv la propagarea modificarilor pentru fiecare domeniu in parte. Toate datele de acces au ramas aceleasi, exceptand evident numele server-elor, atentie insa la acceptarea noilor certificate SSL in clientii de e-mail si panourile de control. De acum oferim preferential conectare pe porturi securizate pentru clientii de e-mail si fiecare domeniul transmite automat informatiile clientilor la setarea unui cont nou.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.