Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

La website nou, pachete noi!

Ca intotdeauna cand ne refacem website-ul regandim si pachetele de gazduire. Prima parte este evidenta (this site) dar cel mai important de acum in oferta noastra aveti urmatoarele optiuni de hosting imbunatatite:

Q-Brick - un pachet de gazduire entry-level, accesibil, excelent pentru un blog, o galerie sau site-uri personale.
Q-Base - de uz general, cel mai popular pachet de servicii Quanta, balanta pret/facilitati fiind excelenta.
Q-Core - recomandat majoritatii companiilor medii si mari, gandit pentru afaceri care au ca loc de start web-ul. Foarte potrivit si institutiilor publice.
Q-Corp - VPS pentru power-useri si companii mari sau afaceri cu adevarat bazate pe puterea internetului. Daca este nevoie de ceva special sau pur si simplu de propriul server, asta trebuie sa alegeti.
Vom mai anunta si altele pentru VPS-uri. Pentru detaliile complete despre servicii accesati aceasta pagina.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.