Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

3.9.25 și "Utlizatori". Da, de 3 ani scrie "Utlizatori".

In primul rand multumim dlui. Marcel E. care a notificat problema: cam de mult timp si cam prea verde in ochi nu ne-a sarit o greseala, cand noi am mentinut traducerea "verificata" 100%. Un nou release a rezolvat problema ciobirii perfectiunii ei dar evident avem si string-uri noi. 

Daca tot suntem la capitolul multumiri, salutam si efortul utilizatorilor (see what I did here?) care au contribuit voluntar la imbunatatirea ei: soare0, webGóbé, gabitossu1984, xplosion, WEENZY, alexandrus1, stanionut12, xVaDiMx, andreistalker. Ne-am gandit ca username-urile de pe profilurile publice le putem pune de buna credinta si ca deci ne apara complet de un litigiu :)

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.