Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

Sponsorizam concursul international Robotics Championship

Suntem sponsori ai concursului international de robotica din Oradea Robotics Championship, desfasurat in 29 - 30 Aprilie 2022, locație Era Shopping Park, una dintre cele mai laudabile initiative locale din zona tehnologiei si de departe cu un excelent impact educativ si social. Este genul de eveniment care pur si simplu trebuie sa se intample in orasul tau. Ne cunoastem de mult timp cu echipa organizatoare si i-am ajutat dezinteresat de fiecare data cum am putut; de acum insa am devenit sponsor oficial Level 1 alaturi de cele mai mari firme din Bihor. Va fi o relatie care cu siguranta va dura, si una care ne onoreaza, pentru ca de-a lungul celor 10 editii ale concursului (unul presarat cu workshop-uri, prezentari samd) am vazut o dedicare completa, crestere continua, munca asidua si chiar una cu spirit de sacrificiu intr-o Romanie debusolata unde ca valori robotica este exact langa artele plastice.

Ii vom ajuta asadar pe partea de gazduire, intretinere si actualizare a website-ului concursului www.robotics-championship.com si va invitam sa ii vizitati impreuna cu intreaga familie. Veti fi uimiti cati copii participa, cati vor fi prezenti si mai ales cati vor ramane impresionati. Sigur veti avea ce vedea: roboti Lego, umanoizi, curse, lupte intre roboti, bizarerii tehnice, hack-uri de moment, fail-uri epice si comeback-uri glorioase - deci creativitate si tehnologie la maxim. Be there!

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.