Web Hosting in Romania

Oferim gazduire domeniu in Romania pentru website-ul si serviciile tale. Avem propriul data center si folosim server-e Linux/GNU administrate complet de noi.

MAI MULTE

Web Design in Romania

Iti putem realiza website-ul fie el pentru firma sau pagina web personala si implementa solutii online diverse: CMS, BLOG, WIKI, FORUM, GALERIE FOTO, SHOP ONLINE, CATALOG, etc

Networking, Hardware si Software


Alte servicii Quanta

Pe langa portofoliul consacrat de web hosting, web design si intretinere website-uri, ocazional Quanta ofera direct si prin parteneri solutii de proiectare si implementare retele, precum si configurarea activelor aferente cum ar fi switch-urile, router-ele si server-ele dumneavoastra. Va putem sprijini incepand de la analiza necesitatilor si optiunilor, alegerea echipamentelor hardware, setarea de baza a echipamentelor, continuand cu instalarea sistemelor de operare si a software-ului, configurarea serviciilor, a protocoalelor de comunicare intre echipamente, testare si audituri de securitate.

Suntem axati pe tehnologii Open Source, deci instalam si administram in special server-e, storage-uri si router-e Linux. Si ocazional BSD. In LAN-ul clientilor nostri de cele mai multe ori se afla ca nucleu central astfel de masini, securizate, cu un uptime de invidiat, flexibile si foarte usor de administrat prin interfete web. Familiile de sisteme de operare Linux/GNU si BSD credem ca ofera cu adevarat un nivel enterprise infrastructurii, iar liderii in servicii web la nivel mondial o confirma.

Asadar fie ca este vorba de un simplu server de fisiere, un backup offsite sau tehnologii mai complexe gen cloud/virtualizare, ne pricepem la destul de multe pentru a realiza o solutie completa pentru firma dvs. Putem de asemenea oferi consultanta de specialitate si intermedia achizitii hardware si software. La comanda se poate dezvolta software personalizat, special realizat pentru compania din care faceti parte.SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.