Web Hosting in Romania

Oferim gazduire domeniu si VPS in Romania pentru website-ul si serviciile tale in cloud. Avem propriul data center si folosim server-e Linux administrate complet de noi.

MAI MULTE

Web Design in Romania

Iti putem realiza website-ul fie el pentru firma sau pagina web personala si implementa orice solutii online: CMS, BLOG, WIKI, FORUM, GALERIE FOTO, SHOP ONLINE, CATALOG, etc

Web Design

Realizam Website-uri in Romania

Portofoliul de web design Cloudy include clienti in special din Oradea si Bucuresti, iar majoritatea website-urilor sunt de tip CMS, bazate pe tehnologii php, HTML, MySQL, JavaScript. Toate ofera management facil online direct de catre client, a setarilor, utilizatorilor si aspectului si o editare intuitiva WYSIWYG a continutului si imaginilor. Pot fi multilingvistice si completate de subsisteme de tip shop online (e-commerce), wiki, forum, galerie foto, newsletter, shoutbox, social media, directoare web, chat online, diverse widget-uri si orice altceva ai mai vazut pe web.
Facem si intretinere, promovare sau hosting pentru toate acestea.


Portofoliu

Ultimele pagini realizate de noi pentru firme, institutii si organizatii non-guvernamentale. La sfarsitul anului 2013 am sarbatorit 100 de site-uri.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.