Suport si intrebari frecvente

Aveti server-ele voastre sau inchiriati servicii de la altcineva? Care este diferenta si cu ce ma ajuta ca si client?

Exista o confuzie semanata aproape intentionat in randul clientilor de catre firmele de web hosting legata de dotari. Majoritatea zdrobitoare nici nu au vazut sau administrat complet vreodata un server: au un birou cu o domnisoara care raspunde la telefoane si cu un domn recomandat ca "omul tehnic". Acest gen de afacere, fara a fi neaparat o problema, este cladit de fapt pe o alta companie, cu cat mai mare cu atat mai bine, si cade in zona de reselling a serviciilor acesteia. Nu se pot numi cu adevarat provider-i de gazduiri web intrucat practica o economie ancestrala, intermedierea, revanzand ceva de-a gata cu valoare adaugata. Aceasta inseamna pentru orice client al lor: timpi uriasi de raspuns, preturi proaste in raport cu serviciile, lipsa de control, ineficienta, de obicei si incompetenta pentru orice depaseste minima cunoastere a panoului de administrare oferit de catre uriasul din spate.

Noi am inceput cu inceputul (a se citi "de foarte jos"), punem mana pe toate, personalizat si cu mare atentie la nevoile clientilor, instant ca raspuns si mai ales la preturi mai mici. Si ne detinem infrastructura, server-ele fiind localizate in Oradea. Este si o pasiune dar si singurul mod onest de a face afaceri si de aceea nici nu ne batem capul cu un marketing strident, nici macar pe internet: preferam relatiile mai apropiate si directe, nu lucrul la volum. In afara de asta nu ne-ar conveni niciodata sa nu fim noi si clientul nostru stapani pe spatiul de pe hardisk, procesorul si memoria aferenta. Server-e in SUA? De cand merg mai repede si mai bine acelea nu stim... Preturi ridicole si batatoare la ochi? Ca pe oriunde fenta se simte de la inceput si se resimte ulterior... Firme de hosting "serioase"? Hai sa fim seriosi... din cauza lor am ajuns sa oferim propriile noastre servicii...

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.